fbpx

Apartamente cu o cameră

Apartament „PANORAMIC” – 1 cameră

Cu o priveliște deosebită și cu o terasă spectaculoasă, apartamentele ''Panoramic'' reprezintă un mod de viață, un mod de a trăi frumos și de a te bucura de minunățiile naturii oferite în fiecare dimineață, alături de o cafea și o carte bună în brațe.

Apartament „SUNRISE” – 1 cameră

Apartamentele ''Sunrise'' sunt adevărate oaze de relaxare, simplitate și unitate, ideale pentru tineri și nu numai. Acest tip de apartament a fost conceput pe o abordare funcțională, cu zonele necesare pentru siguranță și confort: de la bucătărie, baie, la o zonă de living, un dormitor și un hol generos.

Apartament „GARDENIA” – 1 cameră

Simbol al rafinamentului și al bucuriei, ''Gardenia'' completează perfect numele acestui tip de apartament: cochet, intim și luminos. Apartamentele ''Gardenia'' sunt inedite pentru grădina sau terasa ce îți poate oferi momente frumoase de relaxare și o stare de bine atunci când ești în căutarea unui refugiu urban.

Call Now ButtonProgramează o vizionare
Atrium Garden – exclusivist, confortabil, acasă!

Atrium Garden este un proiect unic și modern, în cadrul căruia s-a acordat o atenție sporită pentru crearea unui stil de viață sănătos pentru viitorii locatari. Liniștea și confortul sunt principalele repere după care ne-am ghidat în crearea conceptului de „acasă”.