fbpx

Apartamente cu 2 camere

Apartament „FREESIA” – 2 camere

Apartamentele Freesia reprezintă echilibrul și garanția confortului de acasă. Recomandăm acest tip de apartament pentru compartimentarea practică și funcțională, fiecare cameră exercitându-și eficient rolul atribuit.

Apartament „VIBRANCE” – 2 camere

Apartamentele ''Vibrance'' sunt o pată de culoare în cadrul proiectului nostru; atrag prin spațiul interior generos bine compartimentat, un decor luminos și finisaje atent executate.

Apartament „AZALEEA”- 2 camere

Apartamentele ''Azaleea'' se concentrează pe valorificarea spațiului, pe fiabilitate și funcționalitate maximă. Confortul vizual al compartimentării decomandate oferă cea mai frumoasă experiență de locuit.

Apartament „ROSE GARDEN” – 2 camere

Apartamentele ''Rose Garden'' sunt ideale pentru un stil de viață echilibrat și practic. Pozitionarea si configurarea interioară a unui astfel de apartament este potrivită pentru un confort deplin, confort oferit si de armonia luminii generoase. a finisajelor de calitate care comunică excelent cu grădina ce poate fi tranformată într-un colț personal de relaxare și contemplare.

Call Now ButtonProgramează o vizionare
Atrium Garden – exclusivist, confortabil, acasă!

Atrium Garden este un proiect unic și modern, în cadrul căruia s-a acordat o atenție sporită pentru crearea unui stil de viață sănătos pentru viitorii locatari. Liniștea și confortul sunt principalele repere după care ne-am ghidat în crearea conceptului de „acasă”.