fbpx

Cum poți să cumperi un apartament în ansamblul ”Atrium Garden” Iasi?

Direct de la dezvoltator. Dar mai întâi, alege-l pe cel care ți se potrivește:
Cu 1, 2 sau 3 camere? Cât mai luminos și spațios? Cu o terasă generoasă pe care să o transformi în oaza ta de relaxare?
Apartament „FREESIA” – 2 camere

Apartamentele Freesia reprezintă echilibrul și garanția confortului de acasă. Recomandăm acest tip de apartament pentru compartimentarea practică și funcțională, fiecare cameră exercitându-și eficient rolul atribuit.

Apartament „VIBRANCE” – 2 camere

Apartamentele ''Vibrance'' sunt o pată de culoare în cadrul proiectului nostru; atrag prin spațiul interior generos bine compartimentat, un decor luminos și finisaje atent executate.

Apartament „AZALEEA”- 2 camere

Apartamentele ''Azaleea'' se concentrează pe valorificarea spațiului, pe fiabilitate și funcționalitate maximă. Confortul vizual al compartimentării decomandate oferă cea mai frumoasă experiență de locuit.

Apartament „MAGNOLIA+” – 3 camere

Apartamentele ''Magnolia+'' au fost gândite pentru o familie tânără și dinamică. Recomandăm acest tip de apartament pentru confortul și intimitatea pe care o oferă fiecărui individ în parte, dar și pentru momentele fericite și relaxante petrecute la terasa celor două balcoane generoase.

Apartament „ROSE GARDEN” – 2 camere

Apartamentele ''Rose Garden'' sunt ideale pentru un stil de viață echilibrat și practic. Pozitionarea si configurarea interioară a unui astfel de apartament este potrivită pentru un confort deplin, confort oferit si de armonia luminii generoase. a finisajelor de calitate care comunică excelent cu grădina ce poate fi tranformată într-un colț personal de relaxare și contemplare.

Apartament „PANORAMIC” – 1 cameră

Cu o priveliște deosebită și cu o terasă spectaculoasă, apartamentele ''Panoramic'' reprezintă un mod de viață, un mod de a trăi frumos și de a te bucura de minunățiile naturii oferite în fiecare dimineață, alături de o cafea și o carte bună în brațe.

Apartament „SUNRISE” – 1 cameră

Apartamentele ''Sunrise'' sunt adevărate oaze de relaxare, simplitate și unitate, ideale pentru tineri și nu numai. Acest tip de apartament a fost conceput pe o abordare funcțională, cu zonele necesare pentru siguranță și confort: de la bucătărie, baie, la o zonă de living, un dormitor și un hol generos.

Apartament „GARDENIA” – 1 cameră

Simbol al rafinamentului și al bucuriei, ''Gardenia'' completează perfect numele acestui tip de apartament: cochet, intim și luminos. Apartamentele ''Gardenia'' sunt inedite pentru grădina sau terasa ce îți poate oferi momente frumoase de relaxare și o stare de bine atunci când ești în căutarea unui refugiu urban.

  • 1
  • 2
Call Now ButtonProgramează o vizionare
Atrium Garden – exclusivist, confortabil, acasă!

Atrium Garden este un proiect unic și modern, în cadrul căruia s-a acordat o atenție sporită pentru crearea unui stil de viață sănătos pentru viitorii locatari. Liniștea și confortul sunt principalele repere după care ne-am ghidat în crearea conceptului de „acasă”.