fbpx

DESPRE NOI

Cine suntem?

Complexul Atrium Garden este dezvoltat de compania ieșeană BOTTICELLI, având dublu acționariat, româno-italian, și fiind administrată de o echipă managerială  cu o experiență de peste 16 ani în domeniul imobiliar.

De unde am pornit?

De la o foarte bună cunoaștere a tot ceea ce înseamnă construcții de apartamente și ansambluri rezidențiale noi, în peisajul imobiliar ieșean.

Ce ne-am propus?

Să dovedim că se poate construi CU RESPONSABILITATE, astfel încât ieșenii să poată să aleagă spații de locuire civilizate, confortabile și solide.

Viziunea noastră despre ce înseamnă să trăiești frumos și modern?

Ne-am imaginat de la bun început un ansambu care să includă apartamente spațioase, luminoase și cu deschidere către terase, compartimentate inteligent, utilate și finisate în mod profesionist și decorate cu bun gust.

Am proiectat un ansamblu de blocuri noi, dispuse în trepte – pentru a păstra deschiderea și priveliștea panoramică -, care să fie amenajate cu eleganță, în interior și la exterior, și să dispună de spații de parcare numeroase.

Și toate acestea ne-am dorit să fie înnobilate cu ideea de NATURĂ, de aer curat, de plimbare și joacă liberă într-un parc verde, unde să poți simți mirosul de pin, de tuia, de brazi și mesteceni.

Într-un cuvânt, un complex care să inspire o atmosferă caldă și primitoare!

IDEALUL NOSTRU

„Tu poţi face lucruri pe care eu nu le pot face. Eu pot face lucruri pe care tu nu le poţi face. Împreună putem face lucruri minunate.” – Maica Tereza

Valorile noastre

Valorile noastre se reflectă în tot ceea ce construim, pentru că le împărtășim atât ca angajați, cât și ca oameni. Credem că aceste valori nu sunt simple cuvinte, ci adevărate repere pe drumul către o dezvoltare durabilă.

 1. BLOCURI SIGURE

  Clădim construcții solide, deoarece siguranța locuinței este primordială, și pentru noi, și pentru tine.

 2. SOLUȚII DE VIITOR

  Echipe profesioniste de arhitecți și ingineri au colaborat la dezvoltatarea proiectelor noastre. Nu vrem să oferim doar apartamente bine construite, ci și soluții pertinente care să răspundă nevoilor tale actuale, dar și viitoare.

 3. DOTĂRI ȘI FINISAJE SUPERIOARE, CARE SĂ DUREZE!

  Alegem cu grijă materialele și echipamentele pentru a-ți asigura tot confortul. Iar alegerile noastre au la bază GARANȚIILE asumate de producători și echipele de montaj.

 4. STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

  Știm că adevărata viață începe „acasă”. Pentru noi, acest „acasă” nu înseamnă doar un spațiu interior gândit și proiectat cu grijă, ci înseamnă și un generos spațiu verde, care îți aduce o multitudine de beneficii, atât din punct de vedere al sănătății fizice, cât și al celei mentale.

Proiecte finalizate

Până în prezent, compania BOTTICELLI a dezvoltat două proiecte imobiliare în Iași. Primul a presupus construcția unui imobil modern, situat  în Păcurari, la bulevard, în imediata vecinatate a Inspectoratului de Stat în Construcții. Imobilul este construit în 2014, are 4 niveluri și 12 apartamente cu 2 camere, finisate cu materiale premium.

Al doilea proiect a fost dezvoltat în cartierul Tătărași, la 2 minute de zona „Dispecer”. Blocul construit are un design modern și apartamente spațioase cu 2 și 3 camere. La parter sunt amenajate spații comerciale, iar locurile de parcare au fost garantate pentru fiecare apartament în parte.

În calitate de dezvoltatori imobiliari, în tot ceea ce facem încercăm să fim buni profesioniști, adevărați parteneri și deschizători de drumuri.

Imagini reale din Blocul Fidelia Residence Păcurari

Apartamentele pe care le-am construit

Dezvoltatorul proiectului Atrium Garden

Scurt istoric

pe tot parcursul anului 2018

Complexul Atrium Garden prinde viață și culoare prin cele 7 blocuri atent poziționate în cadrul proiectului, incluzând 2 sau 3 apartamente pe nivel, cu suprafețe și compartimentări diferite, beneficiind fiecare de terase generoase, semi-locuibile și priveliști panoramice deosebite.

Octombrie 2017

Începe construcția primului bloc din ansamblul rezidențial Atrium Garden, localizat în Valea Lupului, zona Popas Păcurari.

Mai 2016 - Septembrie 2017

Construiește al doilea proiect, în cartierul Tătărași, la 2 minute de zona „Dispecer”. Blocul construit are un design modern și apartamente spațioase cu 2 și 3 camere. La parter sunt amenajate spații comerciale.

Iunie 2013 - Octombrie 2014

Bloc Fidelia Residence Pacurari

Realizează construcția unui imobil modern, situat  în Păcurari, la bulevard, în imediata vecinatate a Inspectoratului de Stat în Construcții. Imobilul este construit pe 4 niveluri, având 12 apartamente cu 2 camere, finisate cu materiale premium.

Iulie 2005

Este înființată compania SC BOTTICELLI SRL în Iași, având obiectul de activitate cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii.

78Apartamente construite
6700Suprafață construită (mp)
2Spații comerciale
4500000Valoarea investițiilor (euro)
Testimoniale

Ce spun beneficiarii noștri

Call Now ButtonProgramează o vizionare
Atrium Garden – exclusivist, confortabil, acasă!

Atrium Garden este un proiect unic și modern, în cadrul căruia s-a acordat o atenție sporită pentru crearea unui stil de viață sănătos pentru viitorii locatari. Liniștea și confortul sunt principalele repere după care ne-am ghidat în crearea conceptului de „acasă”.