fbpx

Masquerade Disco Party🎭

Masquerade Disco Party🎭 a fost un adevărat succes🎉 !

Ca organizatori am avut un timp extraordinar punând la punct fiecare detaliu. Toți participanții au mărturisit că nu au mai fost demult la o petrecere de toamnă atât de frumoasă și inedită.

Care a fost secretul?
🔸 amplasarea – minunatul parc verde à la Atrium Garden
🔸 contextul – în aer liber
🔸 vremea – toamna🍂 lui 2019 e absolut mi-nu-na-tă.

Sub clar de lună🌙, ne-am distrat cu Andra Botez🎙 și DJ Octavian💽, în timp ce Pasito Latino Dance Club ne-a făcut poftă tuturor să deținem și noi cunoștințe de dans latino.

Am avut o mulțime de premii🎁 surpriză, cadouri și momente amuzante. Partea noastră preferată a fost când am cântat un adevărat „La mulți ani”🎉 sărbătoriților lunii octombrie. Iar pentru că starea de bine e contagioasă, am ales să petrecem până târziu în noapte.

🌲Atrium Garden🌲 a demonstrat că știe să facă atmosfera să vibreze și să ne facă pe toți parte dintr-un film, cu măști venețiene🎭 sau deghizați în supereroi🦸‍♂️.

Mulțumim tuturor participanților care au înțeles că o seară minunată nu poate fi împiedicată de gradele Celsius🌡 în scădere. Felicitări pentru curaj!
De asemenea, mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor pentru implicare și organizare! (AGEO Weddings & Private EventsAGEO Biz & Corporate EventsAmalia GeorgescuEndorfinePasito Latino Dance ClubThe Bastards EventVanessa BigaAtelierul de Case-uriLucian Entuc)

Să ne revedem cu drag și bucurie la următoarele petreceri!

Galerie FOTO

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now ButtonProgramează o vizionare
Atrium Garden – exclusivist, confortabil, acasă!

Atrium Garden este un proiect unic și modern, în cadrul căruia s-a acordat o atenție sporită pentru crearea unui stil de viață sănătos pentru viitorii locatari. Liniștea și confortul sunt principalele repere după care ne-am ghidat în crearea conceptului de „acasă”.